Een revolutionair caravan wandreparatiesysteem dat eenvoudig en zeer nauwkeurig werkt.

Innovatief – Professioneel – Winstgevend!

Een revolutionair caravan wandreparatiesysteem dat eenvoudig en zeer nauwkeurig werkt.

Geen hele zijwanden of dakplaten van een caravan of camper meer vervangen.

Het is absoluut onnodig, om een hele zijwand of dakplaat te vervangen het is tijdrovend en kost ook nog eens veel geld. Met het CaravanRepair® wandreparatiesysteem en de gedegen opleidingen, die hiervoor door ons speciaal ontwikkeld is, krijgt men een perfecte  en volledig onzichtbare afwerking.
Dankzij het high-tech wandreparatiesysteem van Caravanrepair® kunnen we alle types van geprofileerde caravan-en camperschades vakkundig en onzichtbaar herstellen, en wij verlenen er ook nog eens een levenslange garantie op. Klik hier voor meer info.

Klik hier om te tekenen naar de homepage.

Caddy

De werkwijze.

Door middel van onze High-tech reparatie methode wordt het profiel van de geprofileerde caravanwand eerst gekopieerd. De hierdoor verkregen mal wordt over het beschadigde deel van de caravanwand geplaatst, daarna wordt een speciaal voor deze ontwikkelde methode een alu-vulmiddel door de eerder verkregen mal geïnjecteerd. Na uitharding van het alu-vulmiddel heeft de caravanwand de originele structuur weer overgenomen, en is de caravanschade volledig onzichtbaar hersteld